Fototerapija in mezoterapija v Ljubljani

Morda tudi vas mika, da bi si privoščili nego svoje kože? Ne veste točno, za katero stvar bi se odločili? Potem je smiselno, da preverite ponudbo različnih dermatoloških centrov, ki se nahajajo v Ljubljani ali okolici – odvisno od tega, kje se nahajate. Dve izmed zanimivih in priljubljenih storitev, ki jih nudi vsaj eden izmed dermatoloških centrov v Ljubljani, sta fototerapija in mezoterapija.

Vas zanima, kaj sploh je fototerapija?

Fototerapija je v bistvu metoda zdravljenja z UV žarki in je tako na dermatološkem področju zaradi visoke varnosti in preprostega izvajanja tudi pogosta metoda, kadar pride do zdravljenja različnih kožnih bolezni. V kolikor se torej spopadate s katerimi izmed kožnih bolezni, kot so na primer, luskavica, atopijski dermatitis, ekcem, srbenje kože in podobno, je smiselno s strokovnjaki preveriti, ali je fototerapija prava rešitev tudi za vas.

Kaj pa mezoterapija?

Mezoterapija pa je medicinski postopek, pri katerem se s pomočjo tankih igel v kožo vbrizgava aktivne snovi v vašo kožo. V tem smislu se mezoterapija uporablja pri pomlajevanju obraza, glajenju gub, odpravi celulita in pa tudi zdravljenja izpadanja las.

V kolikor vas torej zanima več glede mezoterapije in fototerapije, ter če bi bili te dve storitvi ustrezni za vas, potem vas toplo vabim, da preverite spletno stran dermatološkega centra Derm, ki se nahaja v Ljubljani in preberete več glede njihovih storitev. Omenjen center v Ljubljani vam sicer nudi celovit spekter različnih storitev za vašo lepoto in nego. Naj tudi vam obisk omenjenega centra v Ljubljani polepša življenje.