Na spletni strani dopolnilnozavarovanje.si poskrbite za svojo varnost

Stroški zdravstvenih storitev so vedno večji, vendar se tega dobro ne zavedamo, ker so v 70 % kriti s strani obveznega zdravstvenega zavarovanja in v 30 % s strani dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Za obvezno zdravstveno zavarovanje poskrbi delodajalec, za dopolnilno pa moramo poskrbeti sami z obiskom spletne strani dopolnilnozavarovanje.si.

Dopolnilno zavarovanje krije razliko stroškov do polne cene zdravstvenih storitev. To pomeni, da boste s sklenitvijo dopolnilnega zavarovanja preko dopolnilnozavarovanje.si deležni brezplačnega obiska zdravnika, brezplačnih zdravil na pozitivni listi, nenujnih reševalnih prevozov, ki jih predpiše zdravnik, in medicinsko tehničnih pripomočkov.

Dopolnilnozavarovanje.si nudi koristne informacije povezane z zdravstvenim zavarovanjem

V izogib visokim stroškom zdravljenja in neprijetnim situacijam ter socialnim stiskam, ki so posledica neplačevanja dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, je dopolnilno zavarovanje nujno potrebno. Ker pa so določene informacije povezane z njim pogosto zmedene in pomešane, boste s pomočjo spletne strani dopolnilnozavarovanje.si zagotovo prišli do pravih odgovorov.

Ob sklepanju zavarovanja se pogosto porajajo tudi določeni dvomi. Na dopolnilnozavarovanje.si so na enem mestu na voljo vse informacije, zato bo določitev veliko lažja, sklenitev dopolnilnega zavarovanja pa veliko bolj preprosta. Ob tem lahko izveste tudi koristne informacije o poteku zavarovanja, kaj storiti v primeru brezposelnosti, kako zamenjati ponudnika zavarovanja in še mnogo drugega.

Dopolnilnozavarovanje.si vam ponuja dopolnilna zavarovanja različnih zavarovalnic

Dopolnilnozavarovanje.si pa se splača obiskati predvsem takrat, ko imate namen skleniti dopolnilno zavarovanje. V Sloveniji ponujajo to obliko zavarovanja tri zavarovalnice, in sicer Vzajemna, Triglav in Generali, in ponudbo vseh treh si lahko ogledate na dopolnilnozavarovanje.si, kjer ga lahko tudi sklenete.

Pomemben podatek je, da je cena dopolnilnega zavarovanja določena z Zakonom o zdravstvenem zavarovanju in je razlika med posameznimi ponudniki minimalna. Mesečna premija se običajno spreminja le na račun višanja cen zdravstvenih storitev. Odločitev o ponudniku zavarovanja je zato prepuščena izključno odločitvi vsakega posameznika.

Sklenitev dopolnilnega zavarovanja na spletu je hitra in enostavna

Poleg tega, da vam dopolnilnozavarovanje.si omogoča sklenitev dopolnilnega zavarovanja pri katerikoli zavarovalnici, je takšen način sklenitve hiter in enostaven. Za Online sklenitev potrebujete le osebne podatke, davčno številko, EMŠO, številko kartice zdravstvenega zavarovanja, GSM in e-poštni naslov. Dopolnilno zavarovanje je sklenjeno takoj, ko sporočite vse potrebne podatke.

Dodatna prednost sklepanja zavarovanja na dopolnilnozavarovanje.si je v tem, da si poleg cene na enem mestu lahko ogledate tudi vse ugodnosti, ki jih ponujajo zavarovalnice. S sklenitvijo preko spleta prejmeta darila izbrane zavarovalnice, poleg tega pa še USB ključek in nahrbtnik ter dodatne popuste pri sklenitvi avtomobilskega zavarovanja.