Aktivne poletne počitnice v naravi Slovenije

Še malo pa se nam bo približal čas za dopust. S toplejšimi meseci vedno bolj začenjamo razmišljati o tem, kam bomo odšli na dopust in seveda kaj bomo tudi tam počeli. Nekateri izmed nas imamo raje aktivne poletne počitnice oziroma dopust, drugi pa imajo rajši bolj ležerni dopust. V kolikor imate radi aktivni dopust ali pa neko kombinacijo, potem vas bo verjetno na neki točki zanimalo tudi to, kakšnih aktivnosti se lahko na izbrani turistični destinaciji udeležijo.

Naša prečudovita država nam sicer ponuja kar nekaj različnih možnosti za odlične počitnice. Če ste ljubitelj pestre narave in različnih športnih aktivnosti, potem vam na tem mestu definitivno priporočam, da razmislite o tem, če bi morda svoj dopust načrtovali na Bledu oziroma v okolici. Bled nam namreč ponuja v svoji okolici res pester nabor različnih priložnosti za pohode, tek, kolesarjenje, ježo konjev in tudi razno izposojo kanujev, kajakov, vožnjo s čolnom in podobno.

Vas morda zanima tudi nastanitev v okolici Bleda?

V kolikor svoj izlet na Bled načrtujete za več dni, potem verjamem, da vas bo zanimalo tudi to, kakšne nastanitve so vam na voljo. Vsekakor lahko v omenjeni destinaciji najdete različne nastanitve oziroma ponudnike, vendar pa vam glede na svojo izkušnjo lahko na tem mestu priporočam Eco River Camp Bled, sploh če ste ljubitelj kampiranja. Omenjen ponudnik vam sicer nudi pester nabor nastanitev in tudi aktivnosti, katere se splača preveriti direktno na njihovi spletni strani.

Ne odlašajte več in si tudi vi rezervirajte svoj dopust!